Vi är QMG

Vi är QMG

Den självklara samarbetspartnern för Restaurang, Café, Hotel, Bar och Nattklubbar
Restauratörens nödnummer – Förbättra och utveckla din restaurang!

Grundare QMG

Arash Monfared
Moien

Allt han gör, gör han helhjärtat och med passion. Att misslyckas är inte ett alternativ.

Läs mer Preview modal-

Arash Monfared Moien

Arash är med sin erfarenhet som sträcker sig över 20 år inom försäljning en kraft att räkna med när du ska utveckla din verksamhet!

Genom åren har Arash varit högt rankad säljare både nationellt och internationellt och slagit otaliga rekord. Behöver du utveckla ditt koncept, se möjligheterna, växa inom marknadsföring, PR och event eller helt enkelt få hjälp med att utbilda din personal är det till Arash du ska vända dig.

Allt han gör, gör han helhjärtat och med passion. Att misslyckas är inte ett alternativ.

Anne-Catherine
Ejander

Ett solklart val av ledare oavsett om du behöver hjälp med personalutveckling, tillväxt eller kommunikation

Läs mer Preview modal-

Anne-Catherine Ejander

Anne-Catherine är en meriterad ledare inom service och valet att byta bana och därmed bli del av QMG Stockholm var en självklarhet för alla parter. Med sin passion för gästen och arbetet med människor har ‘AC’ nått framgång genom hela sin karriär och är idag verksamhetschef för QMG Stockholm och för koncernen.

Steget från förändringsledning inom näringslivet och tjänstesektorn var stort i sak men helt naturligt och ‘AC’ är numera ett solklart val av ledare och konsult inom branschen oavsett om du behöver hjälp med personalutveckling, drift, tillväxt, utveckling, kommunikation eller rekrytering.

Fadde
Darwich

Sveriges kändaste dörrvaktsprofil med en lång och bred erfarenhet inom säkerhet

Läs mer Preview modal-

Fadde Darwich

Fadde Darwich är Sveriges kändaste “dörrvakts profil” med en väldigt lång och bred erfarenhet inom säkerhet främst då inom nattklubbsvärlden. Han ser över säkerheten i helhet för krogarna. Utöver dett är han riktigt vass på events och kan med sitt breda nätverk skräddarsy din gästlista för att få bästa möjliga genomslag och publicitet.

Sahar
Nozari

Inredningsdesignern som kan gå runt i ett rum med totalt kaos och alltid hitta lösningen

Läs mer Preview modal-

Sahar Nozari

Sahar trivs som bäst när hon har flera projekt på gång samtidigt och som en kund uttryckte det ‘Det är som du går runt i ett rum med totalt kaos och på något sätt hittar du alltid lösningen’.
De uppdrag Sahar tar sig an kan vara stora eller små och det viktigaste är att hon kan lära sig av de personer hon möter och hela tiden leverera ett projetk och själv gå därifrån med mer erfarenhet samt få möjligheten att inspireras av personerna runt henne.

Susanne
Härlin

Med 20 års erfarenhet inom marknadsföring, PR, events samt restaurang -och nöjesbranschen, hjälper Susanne dig stärka och bygga upp ditt varumärke

Läs mer Preview modal-

Susanne Härlin

Susanne Härlin började i teamet på QMG Stockholm våren 2021. Hon är affärsdriven, fokuserad och känd som positiv, prestigelös och en person som alltid gör det lilla extra för sina kunder och människor runt omkring. Med sina 20 års erfarenhet inom marknadsföring, PR, events samt restaurang -och nöjesbranschen, kan Susanne hjälpa dig stärka och bygga upp ditt varumärke. En sann people person som drivs av affärer där kunden verkligen blir nöjd och ett samarbete utvecklas till en långsiktig affärsrelation. Hon är street smart ser affärsmöjligheter och kan vända motgång till medgång. Susanne är inte bara en affärsrelation, hon är lojal och har hjärtat på det rätta stället och det finns ingen skillnad på den lilla och den lite större kunden. Alla ska bli nöjda!

Samarbeta med oss