Tjänster

Tjänster

Tag tempen på din verksamhet med våra Mystery Shoppers, låt oss designa en Integrerad take-away lösning till din hemsida eller hjälpa dig med inredning & design

Inredning och design

Vill du göra en förändring men vet inte riktigt hur eller vad? Vi hjälper dig.

Ibland behöver inte förändringen vara så stor men resultatet kan göra en stor skillnad både vad gäller placering, belysning, sittplatser, möblering och layout. Boka vår inredningsdesigner så kommer vi till dig.

Mystery Shopping

När du vill ta tempen på din verksamhet och personal vad gäller service, upplevelse, kvalitet etc löser vi det via våra kvalificerade Mystery Shoppers. Den här typen av test kan vara avgörande för din verksamhet nu när det ställs extra höga krav på hygien, distans och efterlevnad av restriktioner. Vi letar efter förbättringsområden och i det underlag som presenteras ges en konkret bild av upplevelsen samt tips på hur du kan förändra detta i din verksamhet för en bättre kundupplevelse.

Matknappen

Vi tror på att driva trafik till din egen hemsida, inte plattformar där du som restaurangägare tappar stor del av din omsättning och har höga omkostnader. Detta har vi löst genom en tjänst som heter Matknappen där du som kund direkt ser dom transaktioner som sker och vilken del av dina orderintäkter som går till administration och systemstöd.

Catering

Catering är en add-on till Matknappen och även denna funktion är väldigt enkel och kostnadseffektiv. Här gör vi det visuellt direkt på din startsida att ni har catering.