Olika

SMIDIGA CAMPINGBORD

Snart slår sommaren ut i fullast blom och camping kan vara ett av de bästa sätten att komma naturen riktigt in på livet. Är tanken att semestra på nära håll är camping ett alldeles utmärkt sätt att upptäcka de allra vackraste platserna.

PRAKTISK UTRUSTNING

Det gäller att packa smart och smidigt, vare sig du ska tälta eller har husbil eller husvagn. Ett hopfällbart campingbord är vettigt att ha med sig, så att du kan njuta av fikastunder och måltider på ett bekvämt sätt i naturens skönhet.
Du fäller lätt ihop ett campingbord, vilket gör att de både är lätta att förvara och enkla att ta med sig ut.
Här hittar du campingbordet och det finns många varianter att välja mellan – allt efter tycke, smak och behov. Kanske behöver du ett långbord för släkt och vänner eller ett litet bord för en mysig middag för två ute i det fria? Du hittar fyrkantiga bord, likväl som rektangulära som sexkantiga. Det finns även praktiska hopfällbara stolar att köpa till.

OÄNDLIGA VARIATIONSMÖJLIGHETER EFTER BEHOV

Campingborden är gjorda för att klara alla sorts väder och de vinklingsbara fötterna gör att du lätt placerar det även i ojämn terräng. Många bord kan du även justera höjden på.
Och inte nog med det – här hittar du campingbord i alla möjliga storlekar och olika former. De största campingborden rymmer lätt åtta personer och tål upp till 50 kilos belastning. Det fina i kråksången är att de stora borden är lika enkla att fälla ihop som de mindre.
Campingbord är användbart – perfekt för fikastunder, luncher, middagar eller för trevliga stunder med sällskapsspel till exempel.

TIPS
Campingbord i aluminium är tåliga, lätta och enkla att ta med sig. Ett gott råd är att förvara bordet i det medföljande fodralet, vilket gör att det får en längre livslängd.
Väl hemma igen kan campingbordet nyttjas som extrabord vid behov.

Related posts

Dimbara LED-lampor, vad ska du tänka på?

admin

BILINREDNING FÖR ALLA MODELLER

admin

Maskiner, verktyg och tillbehör för skärande bearbetning

admin

Leave a Comment