Rådgivning och förhandling

Rådgivning och förhandling

Vi vet att du som restauratör och hotellägare har avtal vi kan förbättra och kostnader som vi kan sänka. Om du utöver den hjälpen letar efter någon som tar över din bokföring eller grossistverksamhet, är vi partnern för dig

Partnertjänster

Som partnerkund tar du del av hela vårt nätverk och vi arbetar ständigt för att förbättra våra kunders villkor, kostnader och avtal. Vi ser löpande över dina kostnader för telefoni, bredband, betallösning, kassasystem, inlösenavtal och elförbrukning.

Ramavtal

Hos QMG får ni ett team som årligen går igenom och förhandlar era avtal för att hjälpa till att sänka era fasta kostnader. Det här gör vi genom att gå igenom alla avtal och jämföra med de ramavtal vi har och omförhandla för att på lång sikt hjälpa våra kunder till besparingar.

Gruppförsäkring

Vi är den enda aktören i branschen som kan erbjuda en gruppförsäkring som täcker café, hotel och restaurang såväl som pub, bar och nattklubb. Vi verkar i en utsatt bransch vilket gör att många aktörer inte vågar försäkra. Detta har vi löst. Exklusivt för hela vår bransch.

Företagslån

QMG kan erbjuda hjälp när du behöver utöka dina befintliga lån där vi ser över dina villkor, när du behöver hjälp att belåna din lokal eller fastighet. Vi utför även värderingar.

Grossist

Vi har fördelaktiga priser direkt från grossist och erbjuder dig konkurrenskraftiga priser från några av marknadens största grossister, helt utan distributörer. För att hjälpa dig på bästa sätt, bokar vi ett möte och går igenom vad dina behov är och vilka råvaror du har störst åtgång av.