Hem

https://qmgstockholm.se/wp-content/uploads/2021/04/cropped-QMG-013-Ny-logga-03.png

Affärsutveckling för din restaurangverksamhet i Sverige

Den självklara samarbetspartnern för Restaurang, Café, Hotel, Bar och Nattklubbar.
Restauratörens nödnummer – Förbättra och utveckla din restaurang!

Vi hjälper dig med

Rådgivning och förhandling

Vi vet att du som restauratör och hotellägare har avtal vi kan förbättra och kostnader som vi kan sänka. Om du utöver den hjälpen letar efter någon som tar över din bokföring eller grossistverksamhet, är vi partnern för dig.

Läs mer

Tjänster

Tag tempen på din verksamhet med våra Mystery Shoppers, låt oss designa en Integrerad take-away lösning till din hemsida eller hjälpa dig med inredning & design.

Läs mer

Gastronomi

Samarbeta med några av sveriges kändaste kockar. Uppdatera din meny, förändra din restaurang, utveckla koncept eller arrangera matlagningskurser.

Läs mer

Ekonomi

Vi hjälper dig med stöd för din verksamhet, oavsett om det gäller permittering, bidrag eller löpande bokföring.

Läs mer

PR OCH KOMMUNIKATION

Vi har verktygen som krävs för att få genomslag i egna, köpta och erkända kanaler och tillsamamns med er testar vi oss fram och skalar upp det som fungerar bäst. QMG Stockholm hittar din målgrupp och skräddarsyr budskapet som är relevant för just er.

Läs mer

Kartlägga verksamheten
och den operativa driften

Ramavtal, inköp samt ekonomi. Inventeringsanalys + Koncept + Digitalt + Hemsida
Detta är grunden till en skalbar tillväxt där vi med enkla metoder kan undvika växtverk samt slippa många problem och onödiga kostnader i framtiden. + Marknadsföring + Marknadsanalys med åtgärdsplan + SEO, SEM, Social Selling + Events + Catering

Steg 1

Allt börjar med första mötet där vi tillsammans går igenom den bild ni själva har över den situation verksamheten befinner sig i. Vi lyssnar och tar med oss all information och presenterar det för teamet.

Steg 2

I detta steg bokar vi in en workshop där vi presenterar alla åtgärder som är nödvändiga i 3 olika steg med 2 olika prismodeller.

Steg 3

Är att överträffa förväntningarna, samt skapa en hållbar och sund tillväxt. Personal, rekrytering och utbildning av service, kockar och nyckelpersoner.