Gastronomi

Gastronomi

Samarbeta med några av sveriges kändaste kockar. Uppdatera din meny, förändra din restaurang, utveckla koncept eller arrangera matlagningskurser.

qmg-Saharv2

Isabella L’Estrade

Isabella L’Estrade startade sin kockkarriär redan som 17 åring, referenslistan är lång och hon har lagat mat på några av Stockholms främsta krogar och dessutom lagat mat på flera Michelin-belönade restauranger utomlands. Isabella är även känd från tv-programmet Kockarnas kamp och vi ser henne frekvent på köket.se.

– Under alla mina resor runt om i världen har jag fått med mig många fina minnen, inspiration och kunskap från lokala enklare till dom mer elegantare köken. Jag vill helst att gästen upplever restaurangbesöket liknande en minnesrik föreställning, berättar Isabella.

Med Isabella på er spelplan får ni en orädd kvinna som vet hur man sätter bollen i rullning i köket, älskar att organisera och i grupp är det Isabella som styr upp och tar ledning automatiskt. Hon lagar all typ av mat men specialiteten är det italienska köket, både nyskapande och det klassiskt traditionella.

– Jag älskar att skapa nytt! Skapa är något jag verkligen brinner för, det är min absoluta starka sida. Skapa och sätta koncept och sätta egen prägel på menyer och rätter. Exempelvis en ny rätt utan att tumma på det traditionella arvet.
Det viktigaste för mig i en restaurang är att det finns en röd tråd från att du kommer in i restaurangen till bemötandet, musiken, dryck, mat, toalettbesök. Du har inte bara varit på en restaurang utan du har fått med dig en upplevelse hem, avslutar Isabella.

Koncept

När du behöver hjälp och stöd i att byta koncept, stort som smått, är vi din partner. Med mångårig erfarenhet inom branschen hjälper våra krögare till med allt från att bygga om och designa din restaurang/restauranger till att ändra menyer

Drift

Vi hjälper dig att tillsätta den Driftschef du behöver.
Våra kontakter har mycket goda rekommendationer och är duktiga på att leda och koordinera verksamheten. Vi ställer höga krav på erfarenheter som: budgetplanering, genomförande, kvalitet, planering av resurser i driften, rätt person på rätt plats, vi ser även att delar som inköp och lager är viktiga kompetenser för denna typ av roll.

Bemanning

Att anlita QMG när ni behöver stöttning kring bemanning innebär att ni får professionell hjälp av en engagerad partner. Vi skickar alltid ut erfaren och prisvärd restaurangpersonal som är informerad om arbetsuppgiften. Oavsett vilken kompetens du behöver, löser vi det till ett konkurrenskraftigt pris. Vi vet att det tar för mycket tid, man orkar inte, kanske är kontaktnätet för tunnt. Vi fixar toppar när du behöver bemanning tex högtider, sjukdomar, events osv. Vi finns här för er både på lång och kort sikt. Vi löser även de akuta behoven.

Matlagningskurs

Vill du lära dig om gastronomi och bli smaksäker i köket är det här kursen för dig!

Vi genomför kursen på anvisad plats och våra kockar delar med sig av sin kunskap i att lyckas med smaksättning och nå en helt ny nivå i din matlagning. Kursen i sig innefattar matlagning och genomgång av råvaror, smaksättning och hur man skapar den bästa gastronomiska upplevelsen i köket. Maten äter ni självklart på plats efter tillagning. För information och offert: kontakt@qmgstockholm.se

Kockutbildning

6 mån kockutbildning där man utbildas av Melker och hans kollegor, efter denna 6 mån period garanteras man jobb eller praktikplats på någon av Melker Anderssons restauranger.

Ambiance

Att ha rätt atmosfär i en restaurang, hotellobby eller hotelrum är mycket viktigt då det gör intryck på gästen. I vår konceptutveckling ingår även detta.