Olika

Smidiga golvplattor både inne och ute

Är du på jakt efter golvplattor som tål att lekas på och som är garanterat halksäkra?

Säker lek

Gummiplattor för golv är det givna valet om du vill ha något som är underhållsfritt, skönt att gå på och som dessutom är väldigt enkla att montera. Du klickar bara i plattorna i varandra för att fästa dem. Om du behöver skära till önskad storlek, gör du det smidigt med en vanlig hobbykniv. Enklare och bekvämare kan det inte bli!

De här praktiska golvplattorna fungerar lika bra inomhus som utomhus. De är i princip underhållsfria och om de behöver rengöras görs det med högtryckstvätt för bästa effekt.
De är väldigt halksäkra och de är ett mycket klokt val att ha på till exempel offentliga lekplatser eller runt en pool – allt för att minimera risken för att människor halkar. Ett tips kan vara att lägga flera lager golvplattor på varandra på lekplatser vid exempelvis gungorna där det är högre risk för att barnen ska ramla och slå sig när de hoppar ner. Har du studsmatta eller en pool hemma i trädgården? Eller har barnen en egen gungställning hemmavid? Då är det perfekt att placera gummiplattor runt om så landar barnen mjukt och säkert vid lek.

Avlastar ryggen

Men nu är det som så, att det inte bara är vid lek som gummiplattorna kan göra nytta. De kan även vara det ultimata alternativet för dig som har problem med ryggen. Om du får ont i ryggen när du står mycket, kan ett golv med gummiplattor underlätta enormt. Lägg dem där du står och du kommer säkerligen att märka stor skillnad. De avlastar så väl rygg som ben.
Du kan lätt ta med dem om du till exempel ska hålla ett föredrag eller stå mycket på något annat ställe någon dag. Lätta att bära och du sätter ihop lämpligt antal med endast några små klick.

Related posts

SMIDIGA CAMPINGBORD

admin

Olika slags pumpar för industrin

admin

Vackert med solcellsbelysning på uteplatsen

admin

Leave a Comment