Hälsa

Hitta en rutin för regelbunden motion som passar dig

Hitta en rutin för regelbunden motion som passar dig

Att hitta en rutin för regelbunden motion som passar dig kan vara svårt. Det är viktigt att du gör något som du tycker om och känner att det är lätt att hålla fast vid, annars kommer det inte att bli ett långvarigt engagemang. Försök bryta upp din träning i små bitar så att det inte blir för mycket på en gång. Om du har problem med motivation, tänk på de positiva resultaten av din träning och hur bra du kommer må när den är slutförd!

Fundera ut vilken typ av motion som passar dig bäst – promenera, springa, cykla eller simma? Oavsett vad du bestämmer dig för behöver du planera in tid till dina träningspass sjuttiofem procent av tiden. Se till att skapa realistiska mål som stegvis tar dig mot ditt slutliga mål.

Om du vill ha extra motivation kan det vara bra att ansluta sig till ett gym eller ta lektioner med en personlig tränare. Att jobba med andra ger ofta mer energi och inspiration samtidigt som man delar tips och tricks om olika former av aktiviteter. Du kan även prova olika gruppaktiviteter som yoga-klasser, spinningcykel-lektioner eller zumbalektioner – allting beror helt p

Related posts

Hur man undviker säsongsbetonade sjukdomar

QMG Stockholm

Så kan du hålla hälsan i form med regelbundna check-ups

QMG Stockholm

Vitlök är bra för hälsan

admin

Leave a Comment