Företag

Har du behov av rullvagnar?

Rullvagnar och bordsvagnar är något du kanske har behov av i din verksamhet. När du ska införskaffa dig dessa så bör du först ha koll på vad för vikt du vill att vagnen eller vagnarna ska klara av. Det så du sedan kan välja rätt typ av bordsvagn eller rullvagn. Ett brett utbud av olika sorters rullvagnar kan du hitta hos Movetech. Beroende på den specifika användningsmiljön för din rullvagn eller hyllvagn är det klokt att ta hänsyn till vilka typer av hjul som bäst passar.

Olika sorters hjul på vagnarna

Kvaliteten på hjulen har en direkt inverkan på den maximala viktkapaciteten för din rullvagn, bordsvagn eller hyllvagn. Bland de olika typer av hjul som finns har du lättare gummihjul som passar bra för kontors- eller butiksmiljöer. Du har även medeltunga massiva gummihjul, om du behöver hantera tyngre laster. Passar bra på lager- och kontorsgolv, utan

Hårda nylonhjul är en annan alternativ hjultyp som är användbar i olika arbetsmiljöer. Dessa hjul är mycket slitstarka och fungerar väl på jämna golv, även om de kan ge ifrån sig lite mer ljud när de rullar jämfört med gummihjul.

Slutligen, om du behöver navigera över ojämnt område eller trösklar, är luftpumpade gummi-hjul ett utmärkt alternativ. De har en mjukare rullning och klarar ojämna ytor mycket bättre än de andra hjultyperna.

Till vad ska rullvagnen användas?

För vilket ändamål är din rullvagn, bordsvagn eller hyllvagn avsedd? När du har klargjort vilken miljö och vilka vikter vagnen måste hantera, är det avgörande att överväga dess specifika användning. Kommer vagnen att användas för att underlätta plockning? Transport av gods? Skapa en arbetsyta? Olika arbetsuppgifter kräver olika anpassningar för din rullvagn.

De flesta rullvagnar levereras med två hyllplan som standard, men det finns också alternativ med tre eller fler hyllplan. Generellt sett är en rullvagn en enkel typ av vagn med ett rakt hyllplan och ett handtag för att styra den. Om du behöver använda din bordsvagn eller hyllvagn för orderplockning på ett lager, finns det vissa modeller som erbjuder tillbehör såsom en nedfällbar stege, skrivpulpet, extra hyllplan med mera, för att möta dina specifika behov.

Related posts

Bilinredning för transportbilar

admin

Öka ditt företags närvaro på sociala medier

QMG Stockholm

Effektiv säljteknik för ditt företag

QMG Stockholm

Leave a Comment