Guider

Guide kring dag och nattkräm

Om du önskar att få en strålande hy som lyser hälsa, är det viktigt att du förser din hud med rätt typ av återfuktning. Detta kan uppnås genom att välja en högkvalitativ dagkräm och nattkräm. En utmärkt valmöjlighet är Jabushe dag- och nattkräm. Den ger dig liksom två i ett på ett bra sätt. Du slipper då ha en för dagen och en för kvällen/natten.

Dagkrämen: Skydd och vård för din hud

Dagkrämen är utformad för användning under dagtid och bör appliceras på morgonen. Den skapar en skyddande barriär som ger näring, fukt och skydd åt din hud. Dess återfuktande egenskaper hjälper till att mjuka upp det yttre hudlagret och förbättrar hudens elasticitet, vilket resulterar i en mindre torr och mer strålande hy. En viktig fördel med dagkrämen är att den levererar essentiella oljor och näringsämnen till din hud samtidigt som den bevarar fukten och skyddar mot föroreningar.

En annan fördel med daglig användning av dagkräm är att din makeup kommer att sitta betydligt bättre. För bästa resultat, applicera dagkrämen efter rengöring, användning av ansiktsvatten och serum.

Nattkrämen: Förnyelse medan du sover

Nattkrämen är speciellt utformad för att användas före läggdags, efter att du har rengjort ditt ansikte och använt exfoliering samt nattserum. En nattkräm kan se och kännas liknande en dagkräm, men vanligtvis innehåller den andra ingredienser som främjar cellförnyelse under nattens vila. Nattkrämer tenderar oftast att vara rikare på aktiva ämnen. En alternativ är Jabushe dag- och nattkräm, som kan användas som både dag- och nattkräm, vilket ger dig en mycket praktisk lösning.

Om din hud är särskilt torr eller uttorkad, kan det vara en bra idé att tillsätta en droppe olja till din nattkräm. För de med fet hudtyp är det dock viktigt att undvika alltför tunga eller fettrika nattkrämer.

Jabushe dag- och nattkräm

Dag-och nattkrämen från Jabushe är en kombinerad dag-/nattkräm. Den är bra då den kan lugna samt vårda hud som är känslig samt att det även återfuktar huden. Den skyddar även din hud från yttre miljöpåverkan så väl som att den även tillför din hud den näring den behöver.

Related posts

Affärer eller nöje – Limousine Stockholm levererar oavsett

admin

Guide för hur du kan få ökad hårtillväxt

admin

Hudvårdsprodukternas väsentliga funktion för att uppnå optimal hudhälsa.

admin

Leave a Comment